Webshop gesloten

Wij houden WEL van vuurwerk!
MOOISTE EN GROOTSTE ASSORTIMENT IN DE REGIO GROTE PARKEERPLAATS

Oliebollen

Stichting Droomhuis verzorgt dit jaar de verkoop van de oliebollen enz.

Deze zijn bij ons te koop op vrijdag 29 en zaterdag 30 december.  (Zolang de voorraad strekt.)

Donderdag 28 december is er nog geen verkoop.

In samenwerking met bakkerij C. J. Aardoom en De Vuurwerkboerderij hebben wij dit jaar een oudejaarsactie. Dit jaar worden de heerlijke oliebollen van bakker C.J. Aardoom verkocht bij De Vuurwerkboerderij in Numansdorp. Wilt u verzekerd zijn van oliebollen dan kunnen deze ook in de voorverkoop besteld worden. Uiteraard verkopen wij ook ter plekke al deze lekkernijen. Dus kom gerust langs voor prachtig vuurwerk en heerlijke oliebollen.
Alles op een rijtje:
• Losse verkoop bij Vuurwerkboerderij Numansdorp, Middelsluissedijk Oostzijde 23, 3281 LC in Numansdorp (LET OP: op = op):
vrijdag 29 december van 9.00—21.00 en
 zaterdag 30 december van 9.00—21.00;
• Bestellingen in de voorverkoop kunnen t/m 27 december worden doorgegeven via e-mail:
 Anita@stichtingdroomhuishw.nl of
 Rianne@stichtingdroomhuishw.nl
Bij uw bestelling dient u aan te geven op welke dag u de oliebollen komt ophalen.
Wij bieden u de volgende overheerlijke producten van bakkerij C.J. Aardoom aan:
• 5 oliebollen met rozijnen ................................. € 5,70
• 10 oliebollen met rozijnen ............................. € 10,95
• 3 appelbeignets ................................................ € 5,95
• Saucijzenstaaf (per stuk) .................................. € 6,95
• Worstenbroodjes (per stuk) ............................. € 2,25Stichting Droomhuis Hoeksche Waard is een kleinschalig wooninitiatief voor tien jonge mensen met een verstandelijke beperking. De betrokken ouders van deze jongeren zetten dit initiatief op en willen voor hun kinderen een veilig en warm thuis realiseren. Een plek, waar je vanuit veiligheid kunt groeien.
Doelgroep
De tien jongeren dromen met elkaar van een mooie en fijne woonplek. Ze hebben allemaal een verstandelijke beperking en sommigen een (lichte) motorische beper-king. Ze hebben de leeftijd tussen de 18 en 29 jaar en zijn allemaal opgegroeid in de Hoeksche Waard. Al jaren ken-nen de jongeren elkaar door school, sport en andere hobby’s die ze met elkaar delen. Het is goed om deze prettige verbondenheid voort te kunnen zetten in een gezamenlijk wooninitiatief.
De droom
Het streven is in 2025 een mooi huis gerealiseerd te heb-ben voor de kinderen aan de Havenstraat in Numans-dorp. Een prachtige locatie, midden in de samenleving en op loopafstand van het centrum. Op dit moment wordt hard gewerkt aan het ontwerp van het Droomhuis.